Lancering Kidsproof Fryslân door wethouder Veltman

9 april 2018 Economie

Op vrijdag 6 april heeft wethouder Frans Veltman van gemeente De Fryske Marren Kidsproof Fryslân geopend! Een fantastisch moment in een feestelijk versierde Beachclub Lemmer en een mooie boodschap van de wethouder, “Ik ben trots en blij dit initiatief te mogen openen, een complete site als Kidsproof is meer dan welkom en uniek voor Fryslân’’.

Kidsproof Fryslân
Kidsproof Fryslân is een nieuw en inspirerend online platform met het meest complete overzicht van gezinsuitjes en kinderactiviteiten in Fryslân. Op Kidsproof.nl vind je de leukste tips voor ouders & kids in Fryslân: een handige uitagenda voor gezinnen, leuke eropuit-tips, originele kinderfeestjes, hippe kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants, fijne clubjes, overnachtingsadressen en nog veel meer. De site is bedoeld voor (groot)ouders van kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar.

Ouders inspireren
De Fryske zusjes Elske en Wieke Fekkes, beide moeder van 2 kinderen en wonend in Lemmer en Koudum, zijn de drijvende krachten achter Kidsproof Fryslân. Hun passie is het inspireren van ouders om in hun vrije tijd leuke dingen met hun kinderen te doen. De zusjes zijn geboren en getogen in Koudum en de Fryske taal en cultuur zit hen in de genen. Nu ze beide mem zijn willen ze alle ouders in Fryslân graag laten zien wat Fryslân met kinderen te bieden heeft. De steden hebben een prachtig aanbod, maar ook in de mooie dorpen is ontzettend veel te doen voor kids. Vanaf nu is dat allemaal op één website terug te vinden. De vraag ‘Wat gaan we doen vandaag?’ is daarmee snel beantwoord!

Fryslân op de kaart
“Alle ouders om ons heen reageren enthousiast op Kidsproof Fryslân. Er is veel te beleven in Fryslân maar niet duidelijk genoeg waar je de informatie kunt halen. Kidsproof Fryslân voorziet in deze behoefte. We zijn ‘grutsk’ op Fryslân en staan te popelen om onze mooie kindvriendelijke provincie op de kaart te zetten”, zeggen de zussen. “Ook voor gezinnen die hier op vakantie komen geeft de website een mooi overzicht”.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord