Lancering Circulogo – eye-catching logo’s van gerecyclede petflessen

7 oktober 2019 Nieuws

Circulogo is een initiatief van Quickreclame & We’R Media om het nastreven van een circulaire economie te populariseren en om meer bewustzijn te creëren voor het behoud van het milieu. De twee Emmense bedrijven doen dit door eye-catching logo’s te maken van gerecyclede petflessen. De kenmerkende kleuren van een Circulogo trekken de aandacht en brengen het onderwerp ter sprake.

Wat is de missie van Circulogo?

De missie van Circulogo is om het bewustzijn te creëren voor recycling, het behoud van het milieu en om het toepassen van een circulair economie in een stroomversnelling te brengen. Elwin Arends, eigenaar van Quickreclame zegt hierover : “We zijn met zijn allen verantwoordelijk voor de leefbaarheid op onze planeet en wij denken dat bedrijven, gemeenten en overheden hier een grote rol in moeten spelen. We zijn er zelfs van overtuigd dat deze organisaties door hun voorbeeldfunctie het voortouw moeten nemen door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen. Dit zorgt voor de meeste impact en hiernaast doet goed voorbeeld volgen.”

Over het logo

Een logo van Circulogo wordt gemaakt van 12mm plaatmateriaal dat bestaat uit 100% plastic afval. Elke plaat bevat +/-2500 petflessen. De stukken petfles worden niet volledig omgesmolten, waardoor de opvallende kleuren van de flessen en doppen zichtbaar blijven. Hier en daar zijn zelfs nog stukken tekst van etiketten terug te vinden. Een unieke en een zeer kenmerkende manier van circulaire economie toegepast in een branding product.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord