Kennisplatform voor het noorden

Kvik zoekt franchisenemer voor nieuwe vestiging Emmen

Geplaatst op 30 maart 2022
Kvik zoekt franchisenemer voor nieuwe vestiging Emmen

In 2021 heeft Kvik Nederland 35% meer omgezet dan in 2020. Nooit eerder heeft de keukenfabrikant in een jaar tijd zo een grote groei doorgemaakt. Het succes is onder meer te verklaren door de toename van het aantal vestigingen. Zo heeft het bedrijf in een jaar tijd vijf nieuwe winkels geopend. In 2022 wil Kvik haar groei doorzetten, zo staat onder meer de eerste winkelopening in Emmen op de planning en is het bedrijf op zoek naar franchisenemers om deze nieuwe winkel te runnen. 

Kvik staat voor duurzaam, tijdloos en ambachtelijk Deens design tegen verrassend lage prijzen. Al ruim 17 jaar verkoopt de keukenfabrikant haar ontwerpen in Nederland via een franchisenetwerk van 27 winkels. Het is het tweede jaar op rij dat het bedrijf in Nederland een forse groei doormaakt. “In twee jaar tijd zijn we met maar liefst 68% gegroeid. Het is goed om te zien dat we steeds meer bekendheid opbouwen in Nederland en onze keukens veelvuldig worden verkocht,” vertelt Meike Hoek de Jong, Marketing Manager Kvik Nederland. “Een belangrijke reden dat we zo hard zijn gegroeid, is de toename in het aantal winkels. Hierdoor zijn we beter zichtbaar in verschillende regio’s.”

Kvik zoekt franchisenemers

In 2022 wil Kvik haar groei doorzetten. Zo wil het bedrijf in Emmen een nieuwe vestiging openen, maar ook in Spijkenisse en Middelburg staat dit jaar een nieuw winkelopening op de planning. “We zijn hard op zoek naar nieuwe franchisenemers. Iedereen met een hart voor interieur, Deens design en ondernemen is welkom om bij ons te solliciteren,” aldus Hoek. “We zien dat onze vrouwelijke franchisenemers succesvol zijn en goed passen bij het merk, terwijl de keukenbranche nog vooral gedomineerd wordt door mannen. Ik roep daarom naast mannen ook vrouwen op om te solliciteren.” Meer informatie over het onderwerp is beschikbaar via deze link: kvik.nl/over-kvik/franchisenemer-worden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord