Kennisplatform voor het noorden

Koplopers in ontwikkeling lanceren nieuwe bedrijfsnaam; ‘De Ontwikkel Uitblinkers’

Geplaatst op 12 oktober 2020

Margriet van der Galiën en Klaske de Jong-Grijpma van Op Loopbaanavontuur wijzigen per 1 oktober van bedrijfsnaam. De nieuwe naam past bij de sterkere profilering van het bedrijf. Het is een krachtige belofte aan opdrachtgevers die koploper zijn en dat ook willen blijven.

Daarvoor heb je ‘Ontwikkel Uitblinkers’ nodig. Medewerkers die het beste uit zichzelf halen. Sprankelende medewerkers vol energie en werkplezier. Medewerkers die trots zijn dat ze bij jouw organisatie werken. En die het lef tonen om zich te ontwikkelen in een continu veranderende wereld. En hier wil je meer van!

Deze Ontwikkel Uitblinkers in jouw organisatie zijn samen met Klaske & Margriet in staat om een feest van ontwikkeling te creëren in de organisatie. Klaske & Margriet bieden met hun producten concrete tools om een cultuur van ontwikkeling vorm te geven.

Wil jij koploper zijn en blijven met jouw organisatie? Klaske & Margriet delen graag dé 11 bewezen succesfactoren. Mail hen op info@ontwikkel-uitblinkers.nl en check de website www.ontwikkel-uitblinkers.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord