Kennisplatform voor het noorden

HomeFit© zit-/sta-werkplek in een kastje

Geplaatst op 13 oktober 2020

Ergonomische thuiswerkplek in een kastje, dat is HomeFit© van VepaDrentea. HomeFit© is de professionele zit-/sta-werkplek voor thuis die volledig elektrisch in hoogte te vestellen is. Het unieke is dat de werkplek het formaat heeft van een schoenenkastje en met een paar handelingen te transformeren is tot zit-/sta-werkplek.

Kwalitatief en ergonomisch
De transformatie van het kleine kastje tot een volwaardige werkplek gebeurt snel en eenvoudig  door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. Uitgewerkt? Met een paar handelingen wordt het bureau weer een klein kastje.

Net als op kantoor is het ook thuis belangrijk om een ergonomische werkplek in te richten. De keukentafel  is vaak niet geschikt. Hierdoor ontstaan klachten die te wijten zijn aan een slechte werkhouding.

HomeFit© is dé professionele werkplek voor thuis  die volledig elektrisch in hoogte te verstellen is. Op deze manier kun je zowel zittend als staand in de juiste houding werken. Hiermee zijn de meeste lichamelijke klachten die voortkomen uit een verkeerde werkhouding, zoals nekpijn, rugpijn en pijn in de schouders, te voorkomen.
Door het compacte formaat is er altijd wel een plekje in de woonkamer te vinden waar HomeFit© tot z’n recht komt.

Duurzaam in Nederland gemaakt
HomeFit© is ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd  in onze eigen fabrieken in Nederland.  Door dicht bij de afzetmarkt te produceren blijven de afstanden klein en de CO2-uitstoot minimaal.  HomeFit© is vanaf november 2020 leverbaar.

Fair Furniture Group
VepaDrentea is onderdeel  van de Fair Furniture Group. Een familie van 8 gelijkgestemde merken en zo’n 450 collega’s. Slimme circulaire ideeën komen tot leven in onze lokale fabrieken. Be by Bèta, De Lockerfabriek, Eromesmarko, Green Furniture Circle, Nice Price Office, Nomique en Zooi zijn de andere merken in de groep.

HomeFit© is in Nederland ook via Eromesmarko en Nice Price Office verkrijgbaar.

Voor meer informatie:
https://vepa.nl/product/homefit/
https://drentea.nl/product/homefit/

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord