Het Toeristisch Informatie Punt Noordwolde zoekt vrijwilligers

23 mei 2019 Toerisme

De campings en de bungalowparken zijn geopend, de fietsen en de motoren worden weer uit de schuur gehaald: de lente is begonnen!

Het Toeristisch Informatie Punt (TIP) Noordwolde is op zoek naar vrijwilligers die gedurende het seizoen een of meer dagdelen hun ‘winkeltje’ in de bibliotheek zouden willen bemensen. Het informatiepunt is nu nog sporadisch bezet, dus alle hulp is welkom!

Vindt u het leuk om aanspreekpunt voor toeristen te zijn en ze op de mogelijkheden in onze prachtige omgeving te wijzen? Vindt u het fijn om met andere mensen in contact te komen en bent u niet bang om een praatje te beginnen? Vindt u het mooi om een nuttige tijdsbesteding te hebben? Dan bent u waarschijnlijk degene naar wie zij op zoek zijn!

Uw bezigheden bestaan uit het gastvrij ontvangen en te woord staan van toeristen die naar informatie op zoek zijn over Noordwolde, de naaste omgeving (als ook de Maatschappij van Weldadigheid) en Weststellingwerf in het algemeen. Daarvoor zijn in het TIP talloze informatiefolders beschikbaar waar u de bezoekers op kunt wijzen.

In het winkelgedeelte verkopen wij tevens een klein assortiment aan fietskaarten en souvenirs.

Zij zoeken mensen voor de dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.30 – 12.00 uur en/of van 13.00 – 17.00 uur.

Heeft u belangstelling, neem zo spoedig mogelijk contact op met: Sudhira Marjolijne Hoeksma (Coördinator) via info@tipnoordwolde.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord