Kennisplatform voor het noorden

Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland vindt voor de 2e keer plaats

Geplaatst op 31 juli 2019
Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland vindt voor de 2e keer plaats

Op donderdag 26 september 2019 vindt het Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland voor de 2de keer plaats. De locatie is het Suikerunieterrein in Groningen van 13 tot 22 uur.

Rik Nijkamp, Algemeen directeur Smart Group is om 13:00 uur één van de eerste sprekers op dit festival op het podium ‘Loods’.

Het kennisfestival is een bijzonder Event. Het is een groot congres over Innovatief Organiseren in de sfeer van een “muziekfestival”.  Het kennisfestival gaat, naast technologische innovaties, vooral ook over dynamisch leiderschap, nieuwe vormen van samenwerken & co-creatie en slim werken binnen organisaties.

Rik Nijkamp zal zijn kennis over “De toekomst van werk’’ delen.  Hij zet zijn vraagtekens bij hoe mens & organisatie  met elkaar omgaan. De afgelopen decennia lag de nadruk van organisaties op meer efficiëntie, meer klanten, hogere omzetten en meer winst. Werknemers stonden voortdurend onder hoogspanning . Bij ‘uitval’ of reorganisatie werden loyale, hardwerkende mensen aan de kant gezet. Werknemers voelen zich hierdoor onveilig en onvoldoende gerespecteerd.  Het is dan ook niet vreemd dat 40% van de medewerkers aangeeft ongelukkig te zijn in het werk en dat 28% liever iets anders zou doen.

Hoe gaat dat de komende jaren eruit zien? En kun je dat verbeteren?

Het podium ‘Loods’ wordt verder gevuld door sprekers als Hans van Breukelen, Hessielle Kerkhoff, Ben Kuiken en futuroloog Mike van Rijswijk.  Er zijn meerdere topsprekers en auteurs aanwezig. Je kunt kiezen uit 80 sessies op verschillende podia. Dit garandeert een middag en avond vol kennis en inspiratie!

Een kaart voor het hele programma kost € 195,- Belangstellenden kunnen zich aanmelden op de website: https://hetgrootstekennisfestivalvannoordnederland.nl/aanmelden-individueel/

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord