Kennisplatform voor het noorden

Henk Meines nieuw lid Raad van Toezicht

Geplaatst op 6 april 2023
Henk Meines nieuw lid Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van het Alfa-college heeft Henk Meines per 1 april 2023 benoemd tot zijn nieuwe lid. Henk brengt als directeur bij het UWV ruime kennis en ervaring mee, onder andere op het gebied van arbeidsmarkt, organisatieontwikkeling en informatietechnologie. Hij beschikt over een breed netwerk binnen verschillende ministeries, onderwijsorganisaties en regionale samenwerkingsverbanden. Naast zijn functie bij het UWV is Henk ook toezichthouder bij de stichting Voortgezet Onderwijs Eemsdelta.

”Via onderwijs kunnen studenten hun talenten ontwikkelen en zich voorbereiden op een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Met een betekenisvolle bijdrage aan ons maatschappij. Daar draag ik graag aan bij.” De Raad van Toezicht zocht een nieuw lid omdat Hans Kox de raad per 1 juni 2023 verlaat vanwege het einde van zijn statutaire termijn. Henk Meines is 46 jaar en woont in Bedum.

Alfa-college

Het Alfa-college is een christelijk ROC met vestigingen in Groningen, Hoogeveen en Hardenberg. Binnen het Alfa-college leiden we onze circa 15000 studenten op tot mensen die weten wie ze zijn, tot goede burgers en tot goede vakmensen. We stimuleren onze studenten en medewerkers om samen met onze regionale partners een bijdrage te leveren aan een uitdagende leeromgeving , een sterke regio en een duurzame en rechtvaardige wereld. Je kunt bij ons terecht voor een mbo-opleiding, educatief traject, een bedrijfsopleiding, cursus of maatwerk.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord