Havenwerk opent in Delfzijl vierde vestiging

28 oktober 2019 Economie

Havenwerk, een gespecialiseerde dienstverlener voor havens en industriële logistiek, opent donderdag 31 oktober een nieuwe vestiging in Delfzijl. Havenwerk heeft al vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Vlissingen.

De opening van de vierde vestiging wordt donderdagavond 31 oktober gevierde met een hapje, drankje en een buffet op Zeeuwse wijze: Havenwerk is van oorsprong een Zeeuws bedrijf. Twintig jaar geleden opende de gespecialiseerde dienstverlener zijn eerste vestiging, in Zeeland. Met een pool van zo’n 150 flexibel inzetbare vaklieden werkt Havenwerk inmiddels door heel Nederland.

Optimale bezetting
Stèfanie Vermeulen van Havenwerk: “Ons doel is om een flexibele pool van vaklieden met verschillende kwaliteiten te hebben. Daarmee realiseren we optimale personeelsbezetting bij opdrachtgevers. Wat ons uniek maakt is dat wij streven naar langdurige en productieve samenwerking met klanten en collega’s.”
Veiligheid staat bij Havenwerk altijd op nummer 1, benadrukt Stèfanie. “Daarom zijn onze medewerkers vakkundig opgeleid, inclusief een geldig VCA certificaat en alle voor het werk benodigde certificaten. Door regelmatige toolboxmeetings, goede PBM’s en een modern gecertificeerd veiligheidsmanagement blijven wij bij.”

Flexinuïteit
Een term die Havenwerk typeert is flexinuïteit. Stèfanie legt uit: “Flexinuïteit staat voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Dat dragen wij uit richting opdrachtgevers en medewerkers. Moderne technologie en innovatie vereisen nieuwe skills om veilig en goed te kunnen werken. Met opleidingen en cursussen blijven onze medewerkers de beste allround vaklieden.”

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord