Kennisplatform voor het noorden

Grote belangstelling voor meedoen Open Bedrijvendag Emmen

Geplaatst op 3 juli 2023
Grote belangstelling voor meedoen Open Bedrijvendag Emmen

Tientallen bedrijven, instellingen en organisaties hebben zich al aangemeld voor de Open Bedrijvendag Emmen op zaterdag 4 november. Volgens coördinator Arda van Dam van Ondernemend Emmen belooft het een bijzondere aflevering te worden. “Gebruikelijk is dat de meeste bedrijven zich pas na de zomervakantie aanmelden, maar we hebben nu al veel aanmeldingen binnen. Ook van nieuwe deelnemers. Bijvoorbeeld logistiek bedrijf Oldenburger|Fritom en het Solar Innovation & Experience Center. Maar ook de VolkerWessels Vakschool in Schoonebeek zet de deuren open.”

De organisatie van de Open Bedrijvendag Emmen heeft ondernemer en tech-expert Adri Wischmann gevraagd om speciaal voor scholieren een slim spel te ontwikkelen waarin de locaties van de deelnemers een hoofdrol spelen. Aan de wedstrijd wordt een aantrekkelijk prijzenpakket gekoppeld.

Arda ven Dam: “We zien bij iedere aflevering van de Open Bedrijvendag Emmen dat er bedrijven zijn die graag advies of tips krijgen om zich te presenteren of beter uit de verf te komen en meer mensen te trekken. Daarvoor organiseren we op 26 september een bijeenkomst met als inspirator, vraagbaak en adviseur Kai Engelmann van het communicatie en vormgevingsbureau Baaz&co uit Emmen.”

De Open Bedrijvendag Emmen wordt jaarlijks georganiseerd door Ondernemend Emmen, in nauwe samenwerking met de gemeente Emmen. Aanmelden voor de Open Bedrijvendag Emmen kan via de centrale Drentse site: www.OBDD.nl

Foto’s: Hansman Fotografeert

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord