Nieuw advocatenkantoor in Groningen

22 juni 2020 Economie

FORUM Advocaten & Rechtsanwalt is een opvallend modern nieuw advocatenkantoor. Het kantoor bestaat uit zeven zelfstandig werkende advocaten die jarenlange ervaring hebben opgedaan bij grote advocatenkantoren. Betrokken, deskundige en bevlogen advocaten die allemaal hun eigen passie en specialisatie hebben. In februari 2020 is dit nieuwe kantoor gestart aan de Hereweg 95B in Groningen. Een kantoor waar de cliënt kan profiteren van de bundeling van krachten, welke onder meer liggen in het ondernemingsrecht, het arbeidsrecht, het personen- en familierecht, het strafrecht en het huurrecht. En niet te vergeten de aanwezigheid van een Rechtsanwalt die zich bezighoudt met grensoverschrijdende juridische geschillen.

Bij FORUM Advocaten & Rechtsanwalt vinden ze korte lijnen en een goed en direct contact belangrijk. Met veel creativiteit en soms tegendraadse oplossingen gaan zij altijd tot het uiterste. Kijk voor een eerste kennismaking met FORUM Advocaten & Rechtsanwalt op www.forumlaw.nl.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord