Kennisplatform voor het noorden

Extra Qbuzz bussen naar Hello Festival Emmen

Geplaatst op 3 juni 2022
Extra Qbuzz bussen naar Hello Festival Emmen

Op zaterdag 11 juni vindt het Hello Festival aan de Grote Rietplas in Emmen plaats. Speciaal voor bezoekers van dit evenement rijden extra rechtstreekse buslijnen vanaf station Emmen, Coevorden, Klazienaveen en Borger naar de ingang van het festivalterrein. De vertrektijden zijn beschikbaar op de website van Qbuzz www.qbuzz.nl/gd/hello.

Van 11.30 uur tot 17.00 uur rijdt buslijn 5 twee keer per uur vanaf station Emmen naar het Hello Festival. Vanaf station Coevorden rijdt buslijn 844 naar het Hello Festival. Lijn 844 stopt onderweg ook in Schoonebeek en Erica. Vanaf ongeveer 22.00 uur tot na middernacht rijden de bussen twee keer per uur weer terug. Tussendoor rijden beide lijnen één keer per uur.

Vanaf Borger en Klazienaveen vier speciale ritten heen en terug

Vanaf Borger rijdt extra lijn 859 vier ritten ’s middags via Exloo en Odoorn naar het Hello Festival en na afloop van het festival weer terug. Dit geldt ook voor lijn 845 vanaf Klazienaveen.

Gratis reizen voor bezoekers Hello Festival  met de speciale Hello Festivallijnen

Bezoekers van het Hello Festival reizen op vertoon van hun entreebewijs van het Hello Festival gratis mee met de speciale Hello Festivallijnen 5, 844, 845 en 859.
Net als op alle andere lijnen is reizen met de OV-chipkaart ook mogelijk en is met de pinpas een buskaartje te koop bij de chauffeur.

De dienstregeling van alle (extra) bussen is te vinden op op www.qbuzz.nl/gd/hello.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord