Kennisplatform voor het noorden

Ella Society: Initiatiefnemers lanceren grootste netwerk voor ondernemende vrouwen uit het Noorden

Geplaatst op 20 februari 2024
Ella Society: Ini$a$efnemers lanceren grootste netwerk voor ondernemende vrouwen uit het Noorden

Afgelopen december bundelden Carina Roemers, Aisha Krako-Bransen en Sonja Schaafsma-Brakema hun krachten om een nieuw, groots en verrassend vrouwennetwerk op te zetten in het noorden van ons land. Het resultaat is ‘Ella Society‘: een netwerkclub voor 400 ondernemende vrouwen. De lancering van dit unieke initiatief vindt plaats op woensdag 6 maart tijdens de Grote Netwerkshow bij Van der Valk in Leeuwarden.

Een nieuw tijdperk voor Friese vrouwelijke ondernemers

Ella Society is een uniek concept dat nog niet bestaat in het noorden. Sinds de bekendmaking begin januari hebben bijna 100 vrouwen zich ingeschreven. We zien steeds vaker dat ZZP’ers of thuiswerkers zich alleen voelen in hun werk. Veel vrouwen willen graag verbinden, inspireren en van elkaar leren. ‘’Met de inspirerende en gezellige evenementen van Ella Society bieden wij een antwoord op die behoefte”, aldus initiatiefnemer Carina.

Verbinding, Inspiratie en Groei

Het succes van Ella Society ligt in de omvang van het netwerk. Hoewel de bijeenkomsten hoofdzakelijk in Leeuwarden en Groningen zullen plaatsvinden, kan iedereen zich inschrijven. De inschrijvingen komen inmiddels uit 7 provincies, een verrassend aantal. Met (uiteindelijk) 400 leden streven de dames van Ella Society ernaar om vrouwen te verbinden, te inspireren en te laten groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Het jaarprogramma staat volledig in het teken van deze drie doelen, met om de drie weken een evenement met steeds wisselende inhoud, zoals masterclasses, trainingen, inspiratieavonden, netwerkwandelingen, intervisiesessies en diners. “We kunnen alles organiseren wat onze leden willen. De mogelijkheden zijn eindeloos”, aldus Sonja.

De Grote Netwerkshow

De aftrap van Ella Society vindt 6 maart plaats in van der Valk Leeuwarden tijdens ‘De Grote Netwerkshow’. De initiatiefnemers doen het anders;geen verplichte handenschuddingen of ongemakkelijke voorstelrondjes, maar een wervelende show waarin de ideeën over Ella Society worden gedeeld. De focus ligt op een laagdrempelige manier kennismaken en verbinden en entertainment. “We laten dames zien welke kansen er zijn om contact te leggen met elkaar en sluiten de avond gezamenlijk af met een borrel zodat er voldoende tijd is om met elkaar te kletsen, zodat eenieder goed kan inschatten of ze vaker willen komen’’, aldus Aisha.

400 nieuwe vriendinnen binnen handbereik

Een speciale app is in ontwikkeling voor het netwerk, waarmee leden eenvoudig contact kunnen maken, elkaar kunnen aanbevelen of vragen kunnen stellen. Het doel in een netwerk bouwen is dat echt iets oplevert, of dat nu nieuwe vriendschappen zijn of nieuwe klanten. Met 400 vrouwen zijn er -steeds opnieuw- matches te maken.

Praktische informatie:

Lanceringsevent Grote Netwerkshow: 6 maart in Van der Valk Leeuwarden
Investering deelname Grote Netwerkshow: € 23,- 
Investering lidmaatschap Ella Society: € 450,- per jaar. Tot 6 maart € 100 korting.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord