Kennisplatform voor het noorden

Dennis Meijerink versterkt WOLF als technisch adviseur duurzame systeemoplossingen

Geplaatst op 4 februari 2021
Dennis Meijerink versterkt WOLF als Technisch adviseur duurzame systeemoplossingen

Het groeiende WOLF team, werkzaam bij het gelijknamige bedrijf in Kampen, is sinds januari 2021 versterkt met de komst van Dennis Meijerink. Dennis heeft ruim 17 jaar ervaring in de installatiebranche. Hij is zijn carrière begonnen bij een CV-ketelfabrikant, waardoor hij beschikt over een ruime ervaring op het gebied van verwarmingssystemen. Daarna heeft Dennis zijn kennis verder uitgebreid door zijn functie bij een landelijk opererende groothandel, gespecialiseerd op het gebied van verwarming en ventilatie. De laatste jaren is Dennis werkzaam geweest bij een internationaal opererende speler op het gebied van kunststof leidingsystemen. In alle functies heeft het mogen meedenken met relaties over duurzame oplossingen de boventoon gevoerd.

Functie
Als technisch adviseur / accountmanager duurzame systeemoplossingen is Dennis verantwoordelijk voor het WOLF-assortiment op het gebied van verwarming, woonhuisventilatie en voorraadsystemen. Hij voorziet daarbij aannemers, architecten, woningbouwcoöperaties, adviseurs en installateurs van een passend advies over de WOLF warmtepompen, zonnecollectoren met voorraadvaten en toebehoren. Met de komst van Dennis maakt de afdeling Verwarming binnen WOLF een volgende stap om haar positie te versterken als aanbieder van duurzame systeemoplossingen.

Dennis zal zich met name richten op de provincies Noord-Holland, Zuid- Holland, Zeeland en een deel van Utrecht en denkt graag met u mee om samen de beste duurzame oplossing te vinden voor een optimaal binnenklimaat.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord