Kennisplatform voor het noorden

debesteleasedeal.nl: de booking.com voor de zakelijke leasemarkt

Geplaatst op 15 december 2021
debesteleasedeal.nl: de booking.com voor de zakelijke leasemarkt

Wie een hotel boekt, kijkt en vergelijkt eerst op Booking.com. Energiecontract verlengen: Ben Woldrings Gaslicht.com. Handig, overzichtelijk en slim. Maar wat nu als je zakelijk wilt leasen? Dan krijg je meerdere accountmanagers van verschillende leasemaatschappijen over de vloer met offertes die lastig met elkaar te vergelijken zijn. Niet handig en ook nog eens tijdrovend voor de ondernemer.

Dat zou toch anders moeten, bedacht automotive-specialist Floris Mulder twee jaar geleden. Samen met marketing-specialist René Meijer voegde hij de daad bij het woord en zette het duo het vergelijkingsplatform debesteleasedeal.nl op. Met succes. “We hebben een uniek vergelijkingsplatform ontwikkeld dat onafhankelijk leaseoffertes vergelijkt op basis van prijs én voorwaarden. Binnen 48 uur ontvangt de ondernemer een volledig overzicht van alle ontvangen leaseoffertes.”

Leaseadviseurs

En niet alleen dat: debesteleasedeal.nl – gevestigd aan de Machlaan 5 in Eelde – heeft een netwerk van onafhankelijke leaseadviseurs in het hele land, die VNA gecertificeerd zijn. Onder wie Erik Drent in Groningen (regio Noord) en Wim van Essen in Zwolle (regio Oost). “Naast onze online vergelijkingstool bieden de leaseadviseurs optimale service door actief en onafhankelijk op zoek te gaan naar de beste deal. Want hoewel debesteleasedeal.nl eenvoudig werkt, is het natuurlijk wel van belang om eerst je eisen en wensen te bepalen en af te stemmen op de bedrijfsvoering. Ook is het advies breder dan alleen welke auto en/of bedrijfswagen: ook zaken als bijtelling, laadpalen, berijdersregeling enzovoort, komen aan bod.”

Juiste voorwaarden

Maar wat is nu de beste deal? “Vaak wordt er gekeken naar de laagste prijs, maar dan kun je bedrogen uitkomen. De voorwaarden zijn net zo bepalend voor wat het uiteindelijk kost.”  Mulder en Meijer laten een voorbeeld zien van de leasevergelijker, waarin je in één oogopslag het verschil, op basis van prijs en voorwaarden, ziet tussen de leasemaatschappijen. “Als we naar de voorwaarden kijken, zien we een verschil in de servicegraad van de leasemaatschappijen, zoals vervangend vervoer, hoogte eigen risico, innameprotocol en de sturing bij onderhoud en bandenvervanging.”

25 punten

En zo maakt debesteleasedeal.nl een vergelijk op meer dan 25 verschillende punten die online op een rij worden gezet, transparant en overzichtelijk. Samen met de lokale leaseadviseur worden de verschillen besproken en kan eenieder een weloverwogen keuze maken. Op deze wijze realiseert debesteleasedeal.nl haar doel: bedrijven onafhankelijk en objectief informeren over de tarieven en voorwaarden van de Nederlandse leasemaatschappijen.

Mulder: “Wij bieden het onafhankelijke vergelijk aan voor de volgende leasevormen: operational lease, financial lease, occasion lease en shortlease. Dit doen wij omdat ieder bedrijf andere leasewensen heeft. Doordat wij alle zakelijke leasevormen aanbieden in ons vergelijk kunnen wij de gehele markt onafhankelijk bedienen in hun mobiliteitswensen. debesteleasedeal.nl vertelt objectief, onafhankelijk en eerlijk welke deal het beste past bij jouw wensen, ervaar ook het gemak van online met persoonlijk advies. Wil jij ook vooraf objectief, onafhankelijk en eerlijk weten welke deal het beste bij jouw wensen past? Plaats dan eenvoudig je aanvraag via debesteleasedeal.nl, vergelijk en kies de beste deal.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord