Kennisplatform voor het noorden

De week van Lianne Scholtissen

Geplaatst op 30 november 2020
Lianne Scholtissen Queenfishers

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Lianne Scholtissen, oprichter & mede-eigenaar van Queenfishers. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij hebben een prachtig totaalpakket ontwikkeld van hoe wij mensen, die om welke reden dan ook op zoek zijn naar die nieuwe baan, op maat met ons team begeleiden. Wij werken niet vanuit cv’s maar vanuit ménsen! Wij kijken naar ‘wie ben jij? En wat heb jíj nodig om die nieuwe, goed passende baan te veroveren? En voor onze recruitment-aanpak geldt hetzelfde; we zoeken vanuit de organisatie, vanuit het team die goed passende nieuwe collega en niet vanuit een bestaande vacaturetekst. Daarnaast hoop ik oprecht dat mensen onze dienstverlening ook als heel persoonlijk ervaren. Dat is wat wij heel belangrijk vinden. We doen het samen, als team; de kandidaat en wij. En ja dat betekent dat wij er ook ’s avonds en in het weekend zijn als de mensen ons ad hoc nodig hebben. Dat doen we met liefde!

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Ik ben een echte ondernemer. Wil bouwen aan ons bedrijf, aan ons team. En vol passie, iedere dag weer, bezig zijn met dat wat we doen: Mensen helpen. Ik ben supertrots op Queenfishers. Op ons concept. Op ons team. Op onze fijne kantoren. Wat ik het mooiste van ons vak vindt is dat het om mensen gaat. Dat we een wezenlijke bijdrage leveren aan het geluk van mensen. Wat zeg nou zelf; werk is zo’n belangrijk deel van je leven. Hoe fijn is het als je blij bent met wat je doet, lekker in je vel zit en je er energie van krijgt. Dat is fijn voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Dan hebben we naast onze kantoren in Groningen en Leeuwarden ons concept verder uitgerold. Het is te mooi, te bijzonder om dat niet te doen. Ik ben van origine een Zwollenaar… daar een kantoor openen; lijkt mij geweldig!

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Mag ik de vraag omdraaien? Welke afspraak staat er niet in je agenda voor komende week waar je je anders op verheugd zou hebben? Eerlijk; dat wat ik ontzettend leuk vind om te doen… het op pad zijn. Het verhaal van Queenfishers vertellen bij organisaties. En ‘in company’ trainingen en workshops verzorgen. Dat kan nu allemaal niet. Dat mis ik echt! Ik hoop dat ik dat in 2021 weer als vanouds kan gaan doen!

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Doe waar je ongelofelijk goed in bent en waar je blij van wordt. En geniet! Van je werk uiteraard maar zeker ook van leuke dingen. Hard werken en hard genieten. Alles vol overgave…

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord