Kennisplatform voor het noorden

De week van Corina Vink

Geplaatst op 4 april 2022
De week van Corina Vink

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Corina Vink, eigenaar van Stoer Infra Advies. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Persoonlijke samenwerking, laagdrempelig en vrolijk contact, kwaliteit. Ik vind het belangrijk dat er een goede sfeer hangt en mensen zich op hun gemak voelen. En door persoonlijke dingen te weten van de mensen met wie je samenwerkt, word je meer een team en is er meer commitment bij een project.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De vrijheid, de afwisseling en de techniek! De civiele techniek is zo’n mooi vak en we maken zoveel mooie dingen! Daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Zonder ons worden er geen wegen aangelegd, kunnen er geen wc’s doorgespoeld worden en staat een groot deel van het land onder water. Het is een prachtig vak dat veel invloed heeft op onze leefomgeving en woonplezier. Als ondernemer is het heerlijk om zelf te kunnen bepalen waar ik werk, aan welke leuke en uitdagende projecten en met wie.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Oeh, lastig. Ik vind het nu wel even lekker om alleen voor mijn eigen werk te zorgen. Ik zie wel wat er op mijn pad komt en hoe dingen lopen. Zolang ik afwisseling en uitdaging in mijn werk hou en samenwerk met leuke mensen, ben ik blij!

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Bouwteamoverleg West-Indische Buurt.

En waarom?

Ik vind bouwteamprojecten zo leuk! Heel fijn om samen met de opdrachtgever en aannemer het ontwerp te maken en te realiseren. Bouwteamprojecten hebben alles waar ik blij van wordt; techniek, samenwerking, uitdaging, afwisseling, contact met de omgeving en de voorbereiding en uitvoering van het werk. Je bent van begin af aan betrokken bij het project en het is erg leuk om uiteindelijk buiten te zien wat je van tevoren bedacht hebt met een omgeving is die tevreden is met het eindresultaat.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Volg je hart en durf die spannende stap te nemen! Er zijn altijd redenen om iets niet te doen, maar durf die beslissing te nemen en buiten je comfortzone te stappen. Zolang je dicht bij jezelf blijft en doet waar je blij van wordt, is het altijd een goede beslissing.

Corina Vink
Stoer Infra Advies

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord