Kennisplatform voor het noorden

De week van: Bert Flokstra (Moore MKW)

Geplaatst op 29 april 2024
De week van: Bert Flokstra (Moore MKW)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Bert Flokstra Directeur Audit van Moore MKW.

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij onderscheiden ons door lokaal te blijven. Hierdoor weten wij wat er in de regio speelt en kunnen hierdoor goed met de klanten klankborden, maar ook over bijvoorbeeld voetbal en wat er speelt in de regio praten. Hierdoor bouw je een relatie met de klant op.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De contacten met onze klanten en het sparren met de klant over zijn passie, het bedrijf en hoe wij daar een toegevoegde waarde aan kunnen bieden. Zonder deze gesprekken en het persoonlijke contact, zou ik direct stoppen met het beroep van accountant.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Over vijf jaar willen wij in Groningen een kantoor hebben dat bestaat uit meer dan 50 medewerkers met een volwaardige audit afdeling. Een kantoor waar persoonlijk geluk voorop staat, zodat wij onze klanten ook optimaal kunnen bedienen op verschillende gebieden, maar waar kwaliteit buiten kijf staat en waarbij optimaal meegedacht wordt met de klant. Met deze aanpak en werkwijze  zijn wij als accountant een toegevoegde en meerwaarde voor onze klanten en kunnen zij activiteiten zo optimaal mogelijk uitvoeren.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Een offertebespreking met een potentiële klant in Groningen.

En waarom?

Bij deze potentiële klant werkt een oud controller die de samenwerking als prettig heeft ervaren. Ik vind het leuk om weer met hem in contact te komen en samen met hem te kijken hoe wij het bedrijf op een volgend level kunnen brengen. Hier samen over sparren met het management en hun van waardevolle tips te voorzien!

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Blijf jezelf! Dat is wie je bent en wat je uitstraalt!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord