Kennisplatform voor het noorden
Celeste Banning en Rien Hagenaars
Uniovision Ondernemerscoaching

Magisch ondernemerschap

Naarmate het jaareinde nadert, lijkt het contrast tussen verstand en gevoel te groeien. Het belang om doelstellingen te realiseren, wordt zwaarder gevoeld. Budgetten en plannen voor 2016 schreeuwen om prioriteit. Aandacht voor de medewerkers en relaties stijgt met stip op de agenda. Alsof we collectief willen bewijzen dat de markt in 2015 goed voor ons was.

Met het donker worden van de dagen groeit ook het verlangen naar contemplatie en gezelligheid. Om leuke dingen te doen met je partner, kinderen en vrienden. Een periode waarin er even ruimte lijkt voor rust en stilte. Een eindejaarsclimax die gepaard gaat met veel en hard werken, cadeautjes en een magische sfeer.

Voor mensen die hun verstand en gevoel het hele jaar bewust met elkaar laten samenwerken, hoeft de magie zich niet te beperken tot de laatste weken van het jaar.  Waar geestkracht en hart elkaar versterken, krijgt de werkelijkheid een nieuwe glans. Werk verandert in een magisch avontuur te midden van de realiteit van elke dag. Het ontwikkelen van bewust leiderschap in jezelf brengt je in lijn met de schoonheid van de wereld om je heen.

Gestaag groeit het netwerk van bewuste leiders in Noord Nederland. Avonturiers op strategische plaatsen in het bedrijfsleven die ervoor kiezen om te leven vanuit hun bewuste wil.

Wilt u in contact komen met Celeste Banning en Rien Hagenaars of wilt u hun overige columns lezen? Kijk dan op hun eigen columnisten pagina.

Delen via

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord