Kennisplatform voor het noorden

CEO TVM verzekeringen stapt over naar LV Shipping & Transport Groep

Geplaatst op 11 maart 2021
CEO TVM verzekeringen stapt over naar LV Shipping & Transport Groep

CEO Arjan Bos verlaat per 31 augustus 2021 TVM verzekeringen, waarvan de hoofdvestiging in het Drentse Hoogeveen is gehuisvest. Bos treedt per 1 september in dienst als directievoorzitter van de LV Groep. Hij krijgt tevens de commerciële portefeuille in zijn beheer.

Arjan Bos: ,,Na 27 jaar werkzaam te zijn geweest bij TVM, waarvan de laatste 20 jaar als CEO, ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. De dynamiek van de logistiek- en transportsector heeft me altijd enorm aangesproken. Ik ben verheugd dat ik bij LV Groep als directievoorzitter aan de slag kan gaan. Ik ben reeds vertrouwd met het bedrijf en een aantal mensen binnen het bedrijf vanwege de nauwe banden tussen TVM en LV Groep. Lensveld Transport was onder andere betrokken bij de oprichting van TVM. Tot 31 augustus ben ik nog in dienst van TVM verzekeringen. Ik laat mede dankzij de grote inzet en betrokkenheid van vele medewerkers een uitermate solvabel en toekomstbestendig TVM achter, daar ben ik trots op.”

LV Groep is met 33 vestigingen wereldwijd een vooraanstaande speler op de internationale markt van logistiek en transport. LV Groep heeft een omzet van circa 200 miljoen euro en ruim 500 FTE’s. Dit jaar viert LV Groep haar 100-jarig bestaan. Het bedrijf werd in 1921 opgericht onder de naam J. Lensveld & Zonen. Lensveld Transport maakt nog altijd onderdeel uit van de LV Groep.

On- en offshore energieprojecten

LV Groep geldt internationaal als een autoriteit op het gebied van logistiek rondom grootschalige on- en offshore energieprojecten, zoals de bouw van olieplatforms en windmolenparken. Het bedrijf heeft de sterke ambitie om haar omzetniveau de komende jaren naar een nog hoger niveau te tillen, onder meer via brede logistieke dienstverlening en door actief in te spelen op nieuwe kansen op het gebied van ketenintegratie

Mark van Herk, algemeen directeur LV Groep: ,,Als bedrijf bestaan we 100 jaar. Het is onze ambitie om aan het begin van onze tweede eeuw verder te groeien. De komst van Arjan onderstreept deze ambitie. Met zijn specifieke kennis, ervaring en strategisch inzicht zien we in Arjan iemand die kan bijdragen aan de verwezenlijking van onze groeiambities, onder andere via verdere versterking van onze organisatiestructuur en de uitbreiding van onze salesactiviteiten. Daarnaast geldt Arjan als een verbinder. Juist in ons bedrijf, met vestigingen wereldwijd en veel verschillende culturen, is hij van grote toegevoegde waarde.”

Foto: TVM verzekeringen

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord