Kennisplatform voor het noorden

Carlijn Molewater de la Rive Box nieuwe directeur Strategie, Innovatie en Business Intelligence bij Alfa-college

Geplaatst op 8 juli 2024

Carlijn Molewater de la Rive Box (1981) gaat vanaf 26 augustus a.s. aan de slag als directeur Strategie, Innovatie & Business Intelligence bij het Alfa-college. Carlijn is sinds 1 juni 2022 werkzaam bij het Alfa-college als regiodirecteur Zuid, met de locatie Hoogeveen als primair aandachtsgebied.

Voorzitter College van Bestuur Wim Moes: “Carlijn richt zich in haar nieuwe rol op het verbinden van onze externe strategische speerpunten als samenwerken en creëren van toegevoegde waarde in de regio met onze interne strategie en innovaties. Het gaat hierbij onder andere om flexibilisering van leerroutescreëren van contextrijke leeromgevingen voor onze studenten, goede aansluiting opleiding en arbeidsmarkt en kwalitatief goed en bereikbaar beroepsonderwijs. Met Carlijn hebben we een directeur Strategie, Innovatie & Business Intelligence die het Alfa-college goed kent en de verbinding weet te leggen met de diverse belanghebbenden in Noordoost Nederland.”

Met deze benoeming volgt Carlijn Ineke Yska op, die vanuit Campus Groningen verantwoordelijk wordt voor het opzetten en inrichten van een Campus Support Organisatie.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord