Kennisplatform voor het noorden

Cantorclin kondigt succesvolle overname aan van Van Tongeren schoonmaak

Geplaatst op 19 april 2024
Capital Cleaning Group voltooit overname Heuvelman

Cantorclin, een toonaangevende speler in de schoonmaakdienstverlening, heeft vandaag de laatste stap voltooid in de succesvolle overname van Van Tongeren schoonmaak, een gevestigde naam in de specialistische reiniging in de omgeving van Apeldoorn met een service gebied in heel Nederland.

Deze strategische overname versterkt de positie van Cantorclin in de schoonmaakdienstverlening en creëert nieuwe mogelijkheden voor groei en innovatie. De gecombineerde krachten van Cantorclin en Van Tongeren schoonmaak resulteren in een synergie die ten goede komt aan alle klanten en werknemers.

Versterking van marktpositie: De gecombineerde expertise van Cantorclin en Van Tongeren schoonmaak zal resulteren in een nog sterkere positie in de markt, waardoor we beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten

Uitbreiding van dienstenaanbod: De samenvoeging van de twee bedrijven zal leiden tot een breder scala aan producten en diensten, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Continuïteit en stabiliteit: Klanten van Van Tongeren schoonmaak kunnen vertrouwen op de continuïteit van de dienstverlening, ondersteund door de sterke financiële positie en reputatie van Cantorclin.

Peter Kram, Algemeen Directeur Cantorclin: “Deze overname is een belangrijke mijlpaal voor Cantorclin en we zijn verheugd om de talenten en ervaringen van Van Tongeren schoonmaak in onze organisatie te verwelkomen. Samen zullen we onze klanten nog beter van dienst zijn en nieuwe kansen creëeren voor groei”.

Bennie van Tongeren, Directeur/eigenaar, Van Tongeren schoonmaak: “We zijn verheugd om deel uit te maken van Cantorclin en kijken uit naar de gezamenlijke successen die we gaan behalen. Deze overname opent nieuwe deuren voor innovatie en verbeterde dienstverlening aan onze klanten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord