Kennisplatform voor het noorden

Brink breidt activiteiten uit in Noord-Nederland

Geplaatst op 20 april 2023
Brink breidt activiteiten uit in Noord-Nederland

Brink versterkt haar aanwezigheid in Noord-Nederland. Vanuit een nieuw kantoor in Groningen breidt Brink in deze regio haar werkzaamheden op het gebied van vastgoed, bouw- en projectmanagement, huisvestingsadvies en verduurzaming verder uit. Zo willen ze bijdragen aan een aantrekkelijk en toekomstbestendig Noord- en Oost-Nederland.

Brink, het toonaangevende management- en adviesbureau voor bouw, infra en vastgoed, heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het werken aan projecten in de gebouwde omgeving en heeft altijd gestreefd naar duurzame en toekomstbestendige oplossingen. “Met vestigingen in Rotterdam, Eindhoven en sinds 7 jaar ook in Groningen bevinden we ons in het kloppend hart van de regio van onze klanten”, aldus John Vleugel, senior manager bij Brink in Groningen. “Zo houden we zicht op wat er in de markt speelt. Vandaag, morgen én overmorgen.”

Betekenisvol meebouwen

Vanaf april heeft Brink een nieuw kantoor aan de Boumaboulevard in Groningen. Een jong en ervaren team van experts staat hier klaar om betekenisvol mee te bouwen aan de noordelijke en oostelijke regio’s van Nederland. “Deze regio kent zijn eigen specifieke uitdagingen”, verklaart John. “Naast landelijke thema’s als verduurzaming, circulariteit en woningtekort, zijn in delen van de regio krimp en aardbevingen aan de orde. Specifieke uitdagingen die vragen om maatwerkoplossingen die we bedenken en uitvoeren.”

Expertises verbinden

“De mix van landelijke ontwikkelingen en de unieke geografische omstandigheden in Noordoost Nederland heeft invloed op de gebouwde omgeving.  Al die perspectieven nemen we mee. Door onze expertises met elkaar te verbinden én door continu te kijken naar wat er speelt bij de klant, in de markt en in de maatschappij komen we tot innovatieve, toekomstbestendige, maar vooral ook praktisch uitvoerbare plannen.”

Nieuw kantoor in Groningen

Brink nodigt iedereen uit om een keer langs te komen bij het nieuwe kantoor aan de Boumaboulevard 756 in Groningen om kennis te maken met het team en bij te praten over de uitdagingen in de gebouwde omgeving van Noord- en Oost-Nederland.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord