Kennisplatform voor het noorden

Bedrijven Witec Fijnmechanische Techniek B.V., Oreel Groep en FibreMax bv (Cabin Air Group) genomineerd voor Koning Willem I Prijs

Geplaatst op 16 maart 2022
Bedrijven Witec Fijnmechanische Techniek B.V. , Oreel Groep en FibreMax bv (Cabin Air Group) genomineerd voor Koning Willem I Prijs

De drie bedrijven Witec Fijnmechanische Techniek B.V. uit Stadskanaal, Oreel Groep uit Hallum en FibreMax bv (Cabin Air Group) uit Joure zijn de drie Noordelijke bedrijven die meedingen naar de prestigieuze Koning Willem I Prijs in de categorie MKB.

De in totaal 12 vooraanstaande ondernemingen komen uit alle Nederlandse regio’s en onderscheiden zich op een aantal terreinen, waaronder sterk ondernemerschap, daadkracht, innovatie, duurzaamheid, vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid. Een groot deel van de genomineerde ondernemingen is ook internationaal zeer succesvol.

De prijs voor het MKB is de belangrijkste prijs in Nederland voor MKB-bedrijven met een aantal werknemers tot en met 250. De Koning Willem I Stichting, waarvan koningin Máxima het erevoorzitterschap bekleedt, kent sinds 2008 de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB toe aan gerenommeerde bedrijven die de motor vormen van onze economie.

Romy Blankenspoor, directeur van de prijs, is verrast door de hoge kwaliteit van de genomineerde ondernemingen. ,,De wereld is de afgelopen twee jaar door een zware pandemie getroffen. Deze 12 genomineerde bedrijven zijn een afspiegeling van de economische kracht en vitaliteit van het midden- en kleinbedrijf in Nederland”, aldus Blankenspoor.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord