Kennisplatform voor het noorden

Autoverhuur Bultman ontvangt Koninklijke Onderscheiding van Hofleverancier

Geplaatst op 17 mei 2024
Autoverhuur Bultman ontvangt Koninklijke Onderscheiding van Hofleverancier

Autoverhuur Bultman is verheugd te mogen melden dat het familiebedrijf op maandag 13 mei 2024 de prestigieuze Koninklijke Onderscheiding van Hofleverancier heeft ontvangen uit handen van de burgemeester van Apeldoorn. De onderscheiding werd in de namiddag onthuld als verrassing voor Ad en Dik Bultman, die jarenlang het bedrijf hebben geleid.

100-jarig bestaan

Deze eervolle erkenning komt ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het bedrijf, dat vorig jaar groots werd gevierd. Directeur en eigenaar Dave Bultman deelt zijn vreugde over deze onderscheiding: “De belangrijkste reden voor het aanvragen van deze onderscheiding is het bieden van een eerbetoon aan mijn vader en oom, Ad en Dik. Zij hebben altijd een grootse bijdrage geleverd aan de groei van het bedrijf.”

Het bedrijf, opgericht in 1923 door Daves grootvader, Jan-Willem Bultman, heeft een rijke traditie van dienstverlening en toewijding aan zijn klanten.

Levering aan Koninklijk Huis

Het verkrijgen van de status van Hofleverancier vereist persoonlijke goedkeuring van de Koning, een erkenning die veelal het historische belang van het bedrijf onderstreept. Hoewel het lidmaatschap van Hofleverancier niet noodzakelijk betekent dat het bedrijf rechtstreeks aan het Koninklijk Huis levert, heeft Autoverhuur Bultman in het verleden meerdere malen de eer gehad om dit te doen.

Nieuwe mijlpaal

Voor Dave vertegenwoordigt deze onderscheiding een nieuwe mijlpaal na het gedenkwaardige jubileumjaar van vorig jaar: “Vorig jaar juni vierden we ons honderdjarig bestaan met een prachtig feest. Het ontvangen van deze onderscheiding vormt een prachtige afsluiting van alle festiviteiten van vorig jaar.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dave Bultman
+31 6 53356282
Dave.Bultman@bultman.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord