Kennisplatform voor het noorden

YFK Research & Marketing opent nieuwe vestiging in Groningen

Geplaatst op 10 maart 2023
YFK Research & Marketing opent nieuwe vestiging in Groningen

Op 10 maart komt het gehele team van YFK Research & Marketing bij elkaar voor een eerste officiële werkdag in haar nieuwe vestiging aan de Westerkade. Met het nieuwe kantoor is YFK Research & Marketing nu gevestigd in Leeuwarden én Groningen. “Een uitbreiding waar we heel erg trots op zijn. Met deze vestiging leggen we een stevig fundament in de noordelijke markt en daar zal het zeker niet bij blijven”, aldus oprichter Eva van Leeuwen.

“YFK richt zich op een duurzame toekomst voor organisaties en professionals buiten de Randstad. De uitbreiding naar Groningen is voor ons dus eigenlijk een ‘no-brainer’”, aldus mede-eigenaar Heleen Ploeg. ”Vanaf onze oprichting in 2016 zijn we met opdrachtgevers als UMCG, Alfa-college, Marketing Groningen, SKSG, Avebe en de RUG al actief in Groningen en krijgen we er steeds meer opdrachtgevers bij. Om hen nog beter te kunnen bedienen is het belangrijk in de buurt te zitten. Daarbij groeien we in Leeuwarden uit ons jasje.”

Groei en ontwikkeling

“De kracht van YFK is de kwaliteit van onze mensen die bij ons echt de ruimte krijgen aan hun professionele groei en ontwikkeling te werken. Met onze vestiging in Groningen zijn we beter zichtbaar voor de studenten van de RUG en Hogescholen. Na het afstuderen kunnen we hen een prachtige loopbaan aanbieden. Onze professionals kunnen bij ons in korte tijd veel ervaring opdoen in verschillende sectoren. Samen met ons unieke Talent Development Program zorgt dit voor ontwikkeling op hoog niveau”, vertelt Talent Development Manager Jannemarij Noordmans.

Toekomst

Het ambitieniveau van YFK ligt hoog. “De komende periode richten we ons op verdere groei in Groningen en omstreken maar we sluiten groei in andere regio’s zeker niet uit. Uiteindelijk willen we heel Nederland in”, vertelt Eva van Leeuwen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord