Kennisplatform voor het noorden

Aanmelding leveranciers geopend voor Collectieve Inkoop Zonnepanelen in Noord Nederland

Geplaatst op 19 juni 2018
Zonnepanelen

Op 11 juni is de Collectieve Inkoop Zonnepanelen gestart in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. De actie wordt georganiseerd door Vereniging Eigen Huis, in samenwerking met iChoosr. Geïnteresseerden in zonnepanelen worden samengebracht en ontzorgd in het aanschaffen van een compleet systeem. Leveranciers die deze groep een zonnepanelensysteem willen aanbieden kunnen zich nu aanmelden.

Weinig werk voor een grote groep klanten
Voor leveranciers en installateurs biedt het de kans een grote groep klanten efficiënt te bedienen. David Dalderup, Business Manager Collectieve Inkoop Zonnepanelen: “Je kan in één keer, zonder tijd en geld te investeren in marketing en sales, een grote groep klanten helpen. Wanneer de klanten bij de leverancier terecht komen, hebben zij al ‘ja’ gezegd tegen een aanbod voor zonnepanelen. De leverancier kan zich daardoor richten op datgene waar ze goed in zijn: de uitvoering.’’

Kwaliteit boven prijs
Leveranciers die interesse hebben om deel te nemen aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen doorlopen een kwalificatieproces. Hierbij ligt de focus voornamelijk op kwaliteit. Zo komt onder andere het contact met de klant aan bod, de producten en de uitvoering van de installaties.

Dalderup: ‘’De kwalificatie is er om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen. Kwaliteit wordt niet opgeofferd voor lage prijzen. De ruimte voor een leverancier om scherp te bieden, zit voornamelijk in de efficiency van een collectieve inkoop. Wij gaan graag in gesprek over hoe het collectief hierbij kan helpen!”

Aanmelden
Leveranciers en installateurs die willen deelnemen aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen kunnen zich vóór 11 juli aanmelden via eigenhuis.nl/zonnepanelenleveranciers of vrijblijvend contact opnemen met David Dalderup (+31 6 48279557).

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord