Bootcamp volwassen en kind op de dijk bij Moddergat

4 oktober 2017 Toerisme

Na een succesvolle eerste volwassen en kind bootcamp tijdens de ‘Dag van het Wad’ met Anneke Kroodsma van Anneke’s Lifestyle Studio is het tijd voor een herhaling. Samen bewegen, dat is het doel van deze bootcamp. Eén van de redenen voor deze bijzondere combinatie is dat je als ouder vaak meegaat met je kind naar het sporten maar dat je zelf niet aan bewegen toe komt. Op deze manier kom je samen in actie. Volwassenen zonder kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom om op de zeedijk, in de kwelder bij het Wad, de combinatie van sport en natuur te beleven.

Veel mensen denken dat Bootcamp Training een buitenvariant van fitness is, maar dat is een misvatting. Het is letterlijk een andere tak van sport. Bootcamp Training is een cardiovasculaire spierversterkende full body work-out. Het is optimale combinatie van cardio, kracht, explosiviteit, coördinatie, behendigheid en snelheid en dé manier om allround fit te worden. Je wordt sterker, slanker en fitter. Het is in de basis een training zonder apparaten, hulpmiddelen of materialen en je maakt gebruik van elementen die de natuur (denk aan hoogteverschillen en schelpenpaden) en de omgeving (denk aan bankjes, traptreden) je bieden. Het lichaam is een trainingsapparaat op zich en biedt in combinatie met deze elementen oneindig veel mogelijkheden.

Dus heb jij zin om tot het uiterste te gaan op een unieke locatie in Fryslân? Kom dan op 14 oktober, 18 november en of 9 december naar ’t Garnalenfabriekje. De start is om 13:30 uur en eindigen met een warm kopje thee of een glas limonade in het Garnalenfabriekje.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord