Kennisplatform voor het noorden

Zaterdag 18 juni: Maakfestival in en rond Forum Groningen

Geplaatst op 16 juni 2022
Zaterdag 18 juni: Maakfestival in en rond Forum Groningen

Het Maakfestival is een eendagsfestival in het teken van maken, vindingrijkheid en vernieuwing. Een feest van de creativiteit. Sinds 2011 is het festival al meerdere keren in Groningen georganiseerd (o.a. in het Ebbingekwartier en in de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat). Nu is het voor het eerst in en rond het Forum aan de Nieuwe Markt. 

Het Maakfestival is een bruisende markt in en rond het Forum waarop allerhande makers hun werk tonen of delen met het publiek. Je kunt bewonderen én mee-maken. Het Maakfestival biedt een podium aan makers die hun nieuwste of coolste project, experiment of vondst willen laten zien – aan andere makers en aan het rondwandelende publiek.

De Nieuwe Markt (het plein bij het Forum), de begane grond en een aantal pleinen ín het Forum worden ingericht met marktkraampjes voor makers. Digitaal, analoog, textiel, hout, 3D – de makers komen uit alle hoeken. Kom dus langs en kijk je ogen uit, of laat je verleiden zelf aan de knutsel te gaan. De entree is gratis en er is van alles te zien en doen.

Op de site van het Forum kun je zien welke makers er onder andere van de partij zijn.

Maakfestival 
Zaterdag 18 juni, 11.00 – 17.00 uur

Forum Groningen, Nieuwe Markt 1, 9712 KN Groningen
forum.nl/maakfestival

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord