Open dagen bij Recreama Caravans Groningen

12 oktober 2018 Trends

Komend weekend zijn de open dagen bij Recreama Caravans in Groningen. Belangstellenden kunnen dan komen kijken naar de nieuwste modellen en informatie inwinnen over de komende trends in caravanland.

“Afgelopen weekend was de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht, waar de  nieuwste modellen te zien waren”, zegt Albert de Boer van Recreama. “Daarom hebben wij, als Noordelijke dealers, besloten om dit weekend de open dagen te houden. Mensen die voor het komend seizoen nog een nieuwe caravan willen kopen, kunnen dan met hun wensen bij ons komen en dan kunnen we gezamenlijk uitzoeken wat daar het beste bij past.”

In de lift
Aangezien de markt voor caravans en campers weer aantrekt, is het ook raadzaam om er tijdig bij te zijn, omdat de producenten er anders niet tegen kunnen bouwen. “Je merkt dat het beter gaat met de economie en dat de verkoop in de lift zit.”, volgens Albert de Boer, “Hierdoor lopen de levertijden ook weer op. Het zou natuurlijk jammer zijn als mensen achter het net vissen.”

Gemak en beleving
De trend bij caravans en campers ligt tegenwoordig vooral op gemak en beleving. Veel producenten hebben apps op de telefoon voor de bediening van de apparaten in en om de caravan of camper. Voor de beleving is de nadruk meer op loungen gelegd en is ruimte en openheid van groot belang, hierdoor verdwijnt het  karakteristieke houten interieur steeds meer uit de caravans en maakt men gebruik van rustgevende kleuren en ledverlichting. Ook wordt gewichtsbesparing een steeds groter item en een uitdaging waar menig producent zich op heeft gestort. Bij de caravanbouwers is Knaus daarin een koploper.

Veilig op weg
Bij Recreama zijn behalve de nieuwste modellen, van Weinsberg, Knaus, Kabe Tabbert of T@b, ook altijd genoeg gebruikte modellen op voorraad in vrijwel iedere prijsklasse. De Boer: “Daarnaast nemen de verkopers ook ruim de tijd voor u om met u mee te denken en staan een hapje en drankje voor u klaar. Ook voor onderhoud en keuring kunt u hier terecht, zodat u altijd veilig op weg kunt.”

De open dagen vinden plaats van vrijdag 19 tot en met zondag 21 oktober aan de Koldingsweg 13 in Groningen en zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord