Kennisplatform voor het noorden

Kijk op het Noorden 427 – editie april 2023

Geplaatst op 4 april 2023

‘Om te dromen moet je wakker zijn’, staat er levensgroot op de muur van Peter Ravens kantoor in Zwolle. Deze bevlogen en enthousiaste ondernemer vertelt in dit eerste nummer van Kijk op het Noorden over zijn missie. Hoe hij actuele kennis deelt en zo zijn collega-ondernemers scherp weet te houden. Actueel zijn en in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen is een must voor goed ondernemerschap. Wanneer het om HR gaat voelt Raven zich als een vis in het water, en helpt hij anderen graag verder.

Sterke ketens

Peter staat niet alleen wanneer het gaat om vragen vanuit het ondernemerslandschap in het Noorden. De ondernemersplatformen Grobusiness, Ynbusiness en Ik Ben Drents Ondernemer worden inmiddels steeds beter gevonden door bedrijven die willen innoveren, groeien, verduurzamen of exporteren. Deze drie platformen focussen zich op ondernemers in de provincie, maar werken ook nauw samen om zo te beschikken over een groot netwerk.

Mooiere wereld

Ook Sytse Keuning, directeur van Bioclear Earth, is zo’n bevlogen ondernemer die samen met zijn 35 collega’s aan een schonere, mooiere en duurzamere wereld werkt. Hij vertelt dat zij naar een 36-urige werkweek zijn gegaan. “De denkkracht van onze professionals is onverminderd groot.” Een duurzame en noodzakelijke manier om het arbeidspotentieel beter te benutten.

Gedreven

Voor u ligt weer een mooie editie van Kijk op het Noorden, met nog veel meer interessante artikelen over de ambities van ondernemers in Noord-Nederland. Ondernemers met een vooruitziende blik, inspelend op de kansen en mogelijkheden van morgen. Zij laten zich zeker niet in slaap sussen.

Delen via

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord