Kennisplatform voor het noorden

Lusanne Tehupuring nieuw lid Raad van Toezicht

Geplaatst op 28 juni 2022
Lusanne Tehupuring nieuw lid Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van het Alfa-college heeft Lusanne Tehupuring, op voordracht van de Ondernemingsraad, per 1 juli 2022 benoemd tot zijn nieuwe lid. 

Lusanne brengt ruime kennis en ervaring mee. Naast een bachelor in business management aan de Hanzehogeschool Groningen, heeft zij een master Marketing cum laude afgerond aan Monash University. Ook heeft zij een groot netwerk in het noordelijk startupecosysteem en is zij zelfstandig ondernemer. Lusanne is onder andere betrokken bij Founded in Groningen, een programma voor innovatieve ondernemers, startups en scale-ups in de stad en provincie Groningen

De functie van lid van de Raad van Toezicht van het Alfa-college spreekt Lusanne Tehupuring bijzonder aan:

“Onderwijs, digitalisering en innovatie vormen een belangrijke rode draad in mijn leven. Als lid van de Raad van Toezicht kijk ik er naar uit om een concrete bijdrage te leveren aan het onderwijs van het heden maar ook zeker de toekomst. Technologie en krapte op de arbeidsmarkt zal het beroepenveld enorm veranderen. Het is mooi om te zien dat het Alfa-college hier al heel bewust mee bezig is en haar studenten hierop voorbereidt. Uiteindelijk vormen zij het menselijk kapitaal dat onze regio sterk maakt.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord