Kennisplatform voor het noorden

Ludo Mennes nieuw lid Raad van Toezicht SKSG

Geplaatst op 21 juni 2022
Ludo Mennes nieuw lid Raad van Toezicht SKSG

Op 30 mei is de heer Ludo Mennes benoemd als lid Raad van Toezicht SKSG. De Raad van Toezicht ziet deze benoeming als een goede aanvulling op de samenstelling van de Raad. “We zijn ervan overtuigd dat de kennis en ervaring van de heer Mennes van toegevoegde waarde zijn voor de toekomstige ontwikkelingen van SKSG.” Mennes is werkzaam als Directeur Coöperatieve Rabobank Groningen en Drenthe en woonachtig in Haren.

“SKSG is een maatschappelijke organisatie die droomt van gelijke kansen voor álle kinderen. Ieder kind telt mee en ieder kind heeft recht op gelijke kansen in het leven. We staan midden in de samenleving en maken ons elke dag hard voor optimale ontwikkeling van kinderen. Hiervoor werken we samen met gemeenten, onderwijs en zorginstellingen. SKSG stimuleert en begeleidt kinderen en geeft hen alle tools om zich te kunnen ontwikkelen tot het beste en mooiste wat ze kunnen worden, namelijk zichzelf.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkophetnoorden.nl of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord