Hooked Event: 1, 2 & 3 juni op het strand van Workum

30 mei 2018 Trends

Komend weekend staat het strand van Workum op z’n kop, het is weer tijd voor Hooked: hét actie sport event waarbij jong en oud een weekend lang gratis kan suppen, klimmen, BMX’en, slacklinen, yoga, beachvolley en nog veel meer stoere sporten. Of doe mee met een (kite)surfles voor slechts 17,50! Professionals trakteren op mooie shows en geven clinics. Kom genieten van de muziek en het strand en feest mee bij de Hooked Beach party. En nieuw dit jaar, de festivalcamping is op het strand!

Gratis kids activiteiten
Tijdens Hooked Event is er voor de kinderen een uitgebreid aanbod van stoere sporten die ze gratis kunnen proberen. Klimmen, suppen, slacklinen, bmx-en, beachvolley en veel meer. Onder begeleiding van professionals een clinic volgen of zelf proberen. En voor de kleinsten is er een springkussen. Het terrein staat vol met sportieve activiteiten en biedt een weekend lang plezier en uitdaging.

Internationale sporters over Hooked en Workum
Hooked is een geliefd event bij vele internationale riders en zo ook van kitesurfer Bas Koole. Ook hij wil Hooked niet missen op het door hem zo geliefde strand van Workum. Want velen zijn het er over eens, Workum is toch wel één van de beste, als niet dé beste, kitespot van de wereld!

Food, drinks, music, camping & sports
Op het hele festivalterrein verzorgen super leuke food trucks en heerlijke koffie kraampjes voor de ultieme sfeer. Dus actief of in chill modus, alles kan tijdens Hooked. Gratis entree tot het Hooked terrein en diverse activiteiten, en surflessen voor kostprijs, want wij willen dat jullie ook Hooked raken!

Programma
Op vrijdag begint Hooked met het kids sportprogramma en een klein feestje in de avond op het strand. En op zaterdag opent Mark de Man, wethouder gemeente Súdwest-Fryslan officieel Hooked Event. Sporten, chillen en muziek, zorg dat je er bij bent, want het belooft weer een super chill weekend te worden!

Het programma is breed en divers, check alle activiteiten via www.Hooked-event.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord