Uitgeverij Boertjens & Kroes ruimt op

21 september 2017 Cultuur

De afgelopen drie jaar hebben ze bij Uitgeverij Boertjens & Kroes een aantal boeken gemaakt om daarmee te laten zien hoe wij wonen, werken en leven in Groningen, Friesland en Drenthe. De verkoop van de boeken is een succes te noemen. Zo verscheen van ‘Groningen van boven’ een herdruk, VNO-NCW Noord deelde het boek ‘Het Noorden van boven’ uit tijdens het jaarlijkse gala voor haar leden.

Groningen Seaports, Eemsdelta EZ bureau en AG Ems Borkumlijn adopteerden het boek ‘Eemsdelta in beeld’ om het vervolgens tijdens DelfSail 2016 uit te delen aan hun gasten. Met onze boeken willen we ‘smakken’, zoals de commissaris van de Koning René Paas het noemt. Laten zien dat we trots zijn op het Noorden van ons land.

Afgelopen week heeft Uitgeverij Boertjens & Kroes het magazijn opgeruimd. Zij willen nu een aantal titels aanbieden om plaats te maken voor nieuwe uitgaven. Een paar maanden voor Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling met cadeaus voor familie, vrienden en medewerkers begint nu al de verkoop. De boeken zijn rechtstreeks via de website te bestellen, maar ook in de boekhandel verkrijgbaar.  Kijk voor meer informatie en bestellingen op de website.

Foto: Omslag Friesland van boven van € 19,95 voor € 7,95.

Een preview staat hier: https://issuu.com/boertjens/docs/previewfrieslandvanboven

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid. Lees meer.

Ik ga akkoord