Columns

Kijk op het noorden wil de ondernemers in Noord-Nederland samen met haar specialisten en columnisten voeden, prikkelen, motiveren en inspireren met interessante columns en informatieve items van collega ondernemers. De columns worden gepubliceerd in het magazine Kijk op het noorden maar ook afzonderlijk op de website en social media koppelingen. Wilt u ook columnist worden en staat uw branche er nog niet tussen? Neem dan contact op met de afdeling advies, zij informeren u graag.

Celeste Banning en Rien Hagenaars - Uniovision

Specialisatie: Ondernemerscoaching

Een visie is persoonlijk. Een visie nodigt uit om er een mening over te hebben. En bovenal geeft een visie jouw essentiële en unieke kijk op de wereld weer. Visies ontwikkelen zich vanuit het unieke levenspad van mensen.  Ervaringen in het leven, talenten en begaafdheden, kennis, ontwikkeling en bestemmingen komen hier samen.  Het resultaat is een uniek beeld, waarin tot uitdrukking komt welke unieke toegevoegde waarde jij op aarde brengt. Het is dit unieke aspect van ieder mens, van waaruit zijn of haar werkzame leven vorm kreeg, krijgt en kan krijgen.  Voor ondernemers raakt het de essentie van hun onderneming. Voor mensen in loondienst is het de vormgever van hun carrière. Celeste Banning en Rien Hagenaars van Uniovision delen via het magazine Kijk op het noorden en via hun eiegn columnistenplatform  hun visie en kennis met de ondernemers in Noord-Nederland. Voor vragen of reacties kunt u rechtstreeks contact met hen zoek.

Jan Reitsma - Sensor City Assen

Specialisatie: Sensortechnologie

Jan Reitsma is directeur bij Sensor City Assen. De provincie Drenthe en de gemeente Assen hebben samen het project Sensor City ontwikkeld. Sensor City is een ambitieus project waarin een grootschalig stedelijk meetnetwerk wordt gerealiseerd waarmee verschillende, praktisch bruikbare, toepassingen van complexe sensorsystemen kunnen worden ontwikkeld. Als proeftuin en etalage voor toepassing van sensorsystemen vormt het een faciliteit die uniek is in de wereld. Jan Reitsma deelt zijn kennis vanuit zijn eigen opvattingen en ervaring en als directeur van Sensor City Assen met de lezers van Kijk op het noord. U kunt rechtstreeks in contact komen met Jan via LinkedIn of via Sensor City Assen  Sensor City Assen