Bootcamp voor zakendoen in de VS

11 mei 2017 Economie

Voor bedrijven in Noord Nedelrand die actief zijn in watertechnologie, of daarin toeleverancier kunnen zijn (zoals metaal) en ambitie hebben om zaken te doen in de VS, ligt er een leuke kans. De Water Alliance, ondersteunende organisatie voor watertechnologiebedrijven, start een Dutch Water Startup Bootcamp 2017. Deelnemers – directeuren, exportmanagers, business developpers – krijgen in Nederland een klaarstoomcursus met do’s and don ‘t’s voor zaken doen in Amerika. Vervolgens gaat het gehele gezelschap naar de VS, om in de eerste week oktober tijdens de waterbeurs WEFTEC 2017 in Chicago te pitchen voor internationale belangstellenden. Ook krijgt men een plek op een centrale plaats op het Netherlands Water Pavilion op deze WEFTEC. Vervolgens reist de groep door naar Milwaukee, waar een bekende clustering is van watertechnologie en waar inmiddels nauwe banden zijn met de Nederlandse Water Alliance. En dat opent veelal deuren.

De organisatie is in handen van de Water Alliance, samen met het Consulaat-Generaal van Nederland in Chicago en in nauwe samenwerking met het Global Water Center in Milwaukee. De bootcamp valt samen met de WEFTEC 2017 in Chicago.

Inschrijven kan tot 1 juni 2017, maar leest u dit later: aarzel niet en zoek contact met de Water Alliance: https://wateralliance.nl/event/dutch-water-startup-bootcamp/

Foto: Nederlandse en Amerikaanse ondernemers en bestuurders bij een eerder bezoek aan de VS, Akron, Ohio.